Λεξικό για το στοίχημα | Τι σημαίνει Over Under , Goal no Goal , Draw no bet

Λεξικό για το Στοίχημα Ορολογία
Μάνος Οικονόμου
Latest posts by Μάνος Οικονόμου (see all)

Οι περισσότερες εταιρείες στο Internet χρησιμοποιούν Αγγλικές ορολογίες για τα διάφορα είδη στοιχήματος . Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων.

Accumulator Bet ή Parlay ή Roll-up Bet (Παρολί) : Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης συνδυάζει δύο ή περισσότερα γεγονότα στο ίδιο κουπόνι . Ο παίκτης θα κερδίσει το στοίχημα μόνο αν πιάσει όλα τα γεγονότα.

Ante post Bet (Μακροχρόνιο στοίχημα) : Τέτοιο στοίχημα μπορεί να είναι ο πρωταθλητής κάποιας διοργάνωσης κ.ά. O παίκτης μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημα μέχρι και μήνες πριν προκύψει το τελικό αποτέλεσμα του γεγονότος στο οποίο ποντάρει.

Arbitrage : Είναι το ποντάρισμα σε γεγονός που εξασφαλίζει σίγουρο κέρδος . Ο παίκτης είναι δυνατό να έχει σίγουρο κέρδος συνδυάζοντας κατάλληλα τις αποδόσεις που υπάρχουν στην αγορά ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του γεγονότος στο οποίο ποντάρει . Π.χ. σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ένας παίκτης μπορεί να βρει σε μία εταιρία τη νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 2.10 και σε κάποια άλλη εταιρία τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.25 . Αν ο παίκτης ποντάρει χρηματικό ποσό και στα 2 σημεία θα έχει εξασφαλισμένο κέρδος ανεξάρτητα αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.

Asian Handicap (Ασιατικό Χάντικαπ) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο Bookmaker δίνει πλεονέκτημα σε μία ομάδα . Το νικητήριο αποτέλεσμα προκύπτει από την πρόσθεση του πλεονεκτήματος στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι ισοπαλία, το ποσό που έχει ποντάρει ο παίκτης θα επιστραφεί σε αυτόν . Π.χ. ένας Bookmaker δίνει Asian Handicap στον αγώνα Ίντερ - Μίλαν 0:0 . Ο παίκτης που θα ποντάρει σε νίκη είτε της Ίντερ είτε της Μίλαν εξασφαλίζει με αυτόν το στοίχημα ότι σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα χάσει το κουπόνι . Σε περίπτωση ισοπαλίας η απόδοση για το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται ότι είναι 0,90 ή το 1.

Back (Κατά) : Χρησιμοποιείται κυρίως στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι το ποντάρισμα υπέρ κάποιου σημείου.

Bank (Τράπεζα) : Είναι ένα ή περισσότερα στάνταρ σημεία που έχουν παιχτεί σε ένα σύστημα . Αν χαθεί το Bank σε ένα σύστημα (ή τουλάχιστον ένα από τα Banks) , χάνεται ολόκληρο το κουπόνι.

Betting Exchange (Ανταλλακτήριο στοιχηματισμού) : Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου Bookmaker . Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό . Ουσιαστικά , είναι η δυνατότητα που προσφέρουν κάποιες εταιρίες ώστε ένας παίκτης να μετατρέπεται ο ίδιος σε bookmaker.

Betting Limits (Όρια στοιχηματισμού) : Είναι τα όρια στοιχηματισμού μέσα στα οποία μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης . Τα όρια αυτά καθορίζονται από τον Bookmaker ο οποίος καθορίζει το ελάχιστο και το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα.

Bookings (Σύνολο καρτών) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των καρτών σε έναν αγώνα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker . Η κάθε κίτρινη κάρτα μετράει για 10 πόντους και η κάθε κόκκινη μετράει για 25 πόντους.

Bookmaker (Μπουκ) : Αλλιώς λέγεται και bookie. Είναι αυτός που βγάζει αποδόσεις για αθλητικά και μη γεγονότα και στη συνέχεια δέχεται στοιχήματα.

Canadian σύστημα ή Super Yankee Accumulator (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5) : Περιλαμβάνονται 5 επιλογές . Το σύστημα αυτό δημιουργεί 1 πεντάδα , 5 τετράδες , 10 τριάδες , και 10 δυάδες . Για να κερδίσει το κουπόνι θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον τα 2 σημεία.

Chalk ή Favourite (Φαβορί) : Είναι το σημείο με την μικρότερη απόδοση σε ένα γεγονός.

Clean Sheet to Keep (Θα δεχτεί γκολ η ομάδα) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αν μία ομάδα θα δεχτεί ή όχι γκολ στη διάρκεια ενός αγώνα.

Dead heat : Είναι η περίπτωση κατά την οποία , σε ένα αθλητικό γεγονός δύο ή περισσότεροι συμμετέχοντες καταλαμβάνουν την ίδια θέση.

Decimal Odds (Δεκαδικές ή Ευρωπαϊκές αποδόσεις) : Είναι οι δεκαδικές αποδόσεις που χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα . Οι αποδόσεις αυτές είναι του τύπου 1,50 . Για να υπολογίσει ένας παίκτης το καθαρό κέρδος του , θα πρέπει , αρχικά , να πολλαπλασιάσει την απόδοση του γεγονότος με το ποσό πονταρίσματος και στην συνέχεια να αφαιρέσει το αρχικό ποντάρισμα.

Double Chance (Διπλή ευκαιρία) : Με το στοίχημα αυτό ο παίκτης περιλαμβάνει στο στοίχημα του τα 2 από τα 3 πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να έχει ένα αθλητικό γεγονός (π.χ. σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στο 1Χ του αγώνα αν δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει η Μίλαν).

Draw no bet : Είδος στοιχηματισμού στο οποίο το προσφερόμενο γεγονός εάν έρθει ισόπαλο , σου επιστρέφεται το ποσό στοιχηματισμού που έχεις ποντάρει.

European Handicap (Ευρωπαϊκό Χάντικαπ) : Είναι το στοίχημα στο οποίο μία ομάδα έχει ακέραιο προβάδισμα σε σχέση με την αντίπαλο της . Στο στοίχημα αυτό υπάρχουν 3 πιθανά αποτελέσματα σε αντίθεση με το Ασιατικό χάντικαπ.

Even Money : Είναι το στοίχημα με απόδοση 2,00 . Ονομάζεται έτσι γιατί επιστρέφει κέρδος ίσο με το ποσό του πονταρίσματος.

Fair Bet (Δίκαιο στοίχημα) : Είναι το σημείο του στοιχήματος το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι η απόδοση του ανταποκρίνεται στις πιθανότητες επαλήθευσης του.

Fantasy Game ή Virtual Game (Φανταστικό παιχνίδι) : Είναι ένα στοίχημα που προσφέρουν μερικοί Bookmakers ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν με διαφορετικούς αντιπάλους . Στο τέλος προσθέτουμε τα γκολ που έβαλαν οι ομάδες στα δικά τους παιχνίδια και προκύπτουν τα τελικά αποτελέσματα . Π.χ. έστω ότι παίζουν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με σκορ 0-2 και Άεκ - Πάοκ 1-0 . Ο Bookmaker δίνει στο Fantasy στοίχημα το ματς Παναθηναϊκός - Άεκ το οποίο θεωρείται ότι έχει τελικό αποτέλεσμα 1-2.

First Goal (Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

First Goal Minute (Λεπτό που θα μπει το πρώτο γκολ) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το χρονικό σημείο στο οποίο θα μπει το πρώτο γκολ του αγώνα ανεξάρτητα από την ομάδα που θα σκοράρει.

First Half Bet (Ημίχρονο) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα.

Fixed Odds (Αποδόσεις) : Αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα.

Fractional Odds (Κλασματικές αποδόσεις) : Είναι οι αποδόσεις που συνηθίζονται από τους Βρετανούς Bookmaker . Π.χ τέτοιων αποδόσεων είναι το 2/3 . Όταν χρησιμοποιούνται αυτές οι αποδόσεις το καθαρό κέρδος υπολογίζεται με τον πολλαπλασιασμό της απόδοσης με το ποντάρισμα.

Gamble (Τζόγος) : Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα.

Goal Scorer Shirts Total (Συνολικό άθροισμα αριθμών φανέλας των σκόρερ) : Ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των αριθμών των φανελών των παικτών που σκόραραν και για τις 2 ομάδες ξεπερνάει ή όχι ένα όριο που έχει θέσει ο Bookmaker.

Goliath σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6,7,8) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 8 σημεία . Δημιουργεί 1 οκτάδα , 8 επτάδες , 28 εξάδες , 56 πεντάδες , 70 τετράδες , 56 τριάδες και 28 δυάδες . Για να κερδίσει ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Halftime (Ημίχρονο) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα.

Halftime / Fulltime (Ημίχρονο/Τελικό) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται σε ένα αγώνα να ποντάρει στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου του , όσο και στο τελικό αποτέλεσμα του.

Handicap ή Line (Χάντικαπ) : Είναι το προβάδισμα που δίνεται σε μία ομάδα . Δίνεται συνήθως από τον Bookmaker σε ομάδες που εμφανίζουν μεγάλη διαφορά σε δυναμικότητα με σχέση με τις αντιπάλους της με σκοπό να προσφέρει στοίχημα με καλύτερη απόδοση . Π.χ. σε ένα αγώνα Γερμανία – Λουξεμβούργο ένας Bookmaker μπορεί να δώσει Handicap 0:2 στο Λουξεμβούργο . Αυτό σημαίνει ότι για να θεωρηθεί άσσος στο στοίχημα , η Γερμανία πρέπει να κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκολ.

Head to Head (Ποιος θα κερδίσει ανάμεσα σε δύο) : Είναι ειδικό στοίχημα σε πολλά αθλητικά γεγονότα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες (παίκτης ή ομάδα) ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση.

Hedge ή Hedging : Είναι το ποντάρισμα στο αντίθετο αποτέλεσμα σε σχέση με το αρχικό στοίχημα που έχει τοποθετήσει ένας παίκτης . Με τον τρόπο αυτό μειώνεται το ποσό που μπορεί να χάσει ο παίκτης αν δεν επιβεβαιωθεί το αρχικό του ποντάρισμα.

Heinz σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία . Δημιουργεί μία εξάδα , 6 πεντάδες , 15 τετράδες , 20 τριάδες και 15 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Juice (Γκανιότα) : Το κέρδος του Bookmaker από ένα γεγονός.

Lay : Χρησιμοποιείται στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι η προσφορά απόδοσης κάποιου σημείου από έναν παίκτη σε έναν άλλον.

Live Betting (Ζωντανό στοίχημα) : Είναι το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα . Ο Bookmaker δίνει αποδόσεις , που μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα , για γεγονότα που αφορούν το ματς.

Live Score (Ζωντανό σκορ) : Είναι εργαλείο που επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη ενός αγώνα.

Lucky 15 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία . Δημιουργεί μία τετράδα , 4 τριάδες , 6 δυάδες και 4 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Lucky 31 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 5 σημεία . Δημιουργεί μία πεντάδα , 5 τετράδες , 10 τριάδες , 10 δυάδες και 5 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Lucky 63 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5,6) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία . Δημιουργεί μία εξάδα , 6 πεντάδες , 15 τετράδες , 20 τριάδες , 15 δυάδες και 6 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Mobile Betting : Είναι η δυνατότητα που δίνουν οι Bookmaker στους παίκτες του να τοποθετήσουν το στοίχημα τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Money Line (Αμερικανικές αποδόσεις) : Στις αμερικάνικες αποδόσεις ο bookmaker προσφέρει αποδόσεις που έχουν διαφορετική μορφή . Εμφανίζεται το ποσό που πρέπει να ποντάρει κανείς για να κερδίσει 100$ ή πόσα μπορεί να κερδίσει κάποιος αν ποντάρει 100$.

Multi Corner : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το γινόμενο του αριθμού των κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου με τον αριθμό των κόρνερ του δεύτερου ημιχρόνου ξεπερνάει ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker.

No Offer : Είναι η κατάσταση στην οποία ο Bookmaker δεν προσφέρει αποδόσεις για κάποιο γεγονός.

Non Runner : Όταν ένας συμμετέχων έχει δηλωθεί να τρέξει σε μία κούρσα και τελικά δεν τρέχει.

Odds (Αποδόσεις) : Είναι οι αποδόσεις που αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα . Υπάρχουν οι δεκαδικές , οι κλασματικές και οι αμερικάνικες αποδόσεις.

Outcome : Το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Outsider ή Rag ή Underdog : Είναι η ομάδα ή ο αθλητής που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει και για αυτό και η απόδοση για αυτό το σημείο είναι υψηλότερη.

Over Broke : Είναι η κατάσταση στην οποία έχει προκύψει ένα σίγουρο στοίχημα με συνδυασμό αποδόσεων σε ένα στοίχημα δύο πιθανών αποτελεσμάτων.

Over / Under : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει αν ο αριθμός των γκολ που θα επιτευχθούν σε έναν αγώνα θα είναι περισσότερα ή λιγότερα από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker . Το πιο συνηθισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι το Over / Under 2.5 γκολ.

Overlay : Είναι το σημείο του στοιχήματος το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης του είναι μεγαλύτερες από την απόδοση που δίνει ο Bookmaker.

Patent Σύστημα (Σύστημα στα ελληνικά 1,2,3) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 3 επιλογές . Δημιουργεί 1 τριάδα , 3 δυάδες και 3 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει το σύστημα ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον το 1 σημείο.

Postponed Match (Αναβληθέν αγώνας) : Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εκάστοτε Bookmaker εφαρμόζει τις δικές του πολιτικές . Υπάρχουν Bookmaker οι οποίοι υπολογίζουν τον αγώνα αυτόν ως μονάδα , ενώ άλλοι περιμένουν τη διεξαγωγή του τις επόμενες μέρες.

Push : Η επιστροφή του ποσού στοιχηματισμού λόγω ακύρωσης ενός γεγονότος ή ισοπαλίας.

Score Bet (Ακριβές σκορ και σκόρερ) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το τελικό αποτέλεσμα και τον πρώτο ή τελευταίο σκόρερ σε ένα αγώνα.

Scorecast : Στοίχημα που συνδυάζει τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα στοίχημα με μία απόδοση.

Second Place Bet (Στοίχημα για την 2η θέση) : Ο παίκτης προβλέπει την ομάδα ή τον αθλητή που θα πάρει τη δεύτερη θέση σε μία διοργάνωση.

Single Bet (Μονό αποδεκτό στοίχημα) : Η πιο απλή μορφή στοιχήματος . Ο παίκτης τοποθετεί το στοίχημα του επιλέγοντας ένα μόνο σημείο σε ένα γεγονός.

Special Bets (Ειδικά στοιχήματα) : Τα ειδικά στοιχήματα είναι εξειδικευμένα στοιχήματα που αφορούν κάποιο αθλητικό γεγονός . Υπάρχει μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα. Μερικά από τα στοιχήματα αυτά είναι:

Stake : Το ποσό που ποντάρει ένας παίκτης σε κάποιον αγώνα.

Straight ή Straight Wager : Είναι το ποντάρισμα στο 1,Χ ή 2 ενός αγώνα.

Super Heinz (Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4,5,6,7) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 7 σημεία . Δημιουργεί μία επτάδα , 7 εξάδες , 21 πεντάδες , 35 τετράδες , 35 τριάδες και 21 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Sure Bet : Είναι το σίγουρο στοίχημα το οποίο διασφαλίζει σίγουρο κέρδος στους παίκτες. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάλληλο συνδυασμό αποδόσεων που κυκλοφορούν στην αγορά.

System Bet (Σύστημα) : Είναι ένα στοίχημα στο οποίο ο παίκτης έχει επιλέξει έναν αριθμό από γεγονότα και ζητάει να επιβεβαιωθεί ένας αριθμός από αυτά . Με το σύστημα ο παίκτης εξασφαλίζει ότι μπορεί να κερδίσει κάποια χρήματα ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθούν κάποια από τα γεγονότα που έχει επιλέξει.

Teaser : Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ορίζει το ύψος του χάντικαπ που θέλει να ποντάρει . Η απόδοση του στοιχήματος μεταβάλλεται ανάλογα με το ύψος του χάντικαπ.

Third Place Bet (Στοίχημα 3ης θέσης) : Ο παίκτης προβλέπει ποιος αθλητής ή ομάδα θα πάρει τη 3η θέση σε μία διοργάνωση.

Three Way : Είναι το στοίχημα το οποίο έχει 3 πιθανά αποτελέσματα.

Tie (Ισοπαλία) : Όταν δεν προκύπτει νικητής σε κάποιο γεγονός.

Tipster : Είναι τα άτομα που δίνουν προγνωστικά και συμβουλές για στοιχήματα.

Total Points Number (Σύνολο πόντων) : Είναι στοίχημα που συνηθίζεται σε αγώνες μπάσκετ και ο παίκτης προβλέπει αν το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν θα υπερβεί ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker.

Trading : Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση του Bookmaker . Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό.

Treble : Είναι το ποντάρισμα στον συνδυασμό 3 σημείων.

Two way : Είναι το στοίχημα σε γεγονότα με 2 πιθανά αποτελέσματα . Πχ τέτοια γεγονότα είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ κ.ά.

Value Betting : Είναι το ποντάρισμα σε σημεία των οποίων η πιθανότητα επαλήθευσης εκτιμά ο παίκτης ότι είναι υψηλότερη σε σχέση με την πιθανότητα στην απόδοση που έχει δώσει ο Bookmaker . Εκτιμά δηλαδή ο παίκτης ότι η απόδοση ενός σημείου είναι πολύ υψηλότερη από όσο θα έπρεπε να είναι.

Victory Bet (Νικητής Διοργάνωσης) : Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει τον νικητή διοργάνωσης.

Wager : Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα.

Yankee (Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία . Δημιουργεί μία τετράδα , 4 τριάδες και 6 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.φάγωτα”.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε