Σύστημα Labouchere στο Στοίχημα

Σύστημα Labouchere στο Στοίχημα
Μάνος Οικονόμου
Latest posts by Μάνος Οικονόμου (see all)

 

Το σύστημα Labouchere είναι μία στρατηγική πονταρίσματος όπου ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να αυξάνει το ποντάρισμα του με διπλασιασμούς. Στο σύστημα Labouchere χρησιμοποιείται μία σειρά από αριθμούς μέσα σε μία γραμμή για να καθοριστεί το ύψος του στοιχήματος, που ακολουθείται από μία νίκη ή μία ήττα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι, ο παίκτης αποφασίζει το συνολικό ποσό που θέλει να παίξει και κάνει μία λίστα από μικρότερα ποσά τα οποία στο άθροισμα κάνουν το συνολικό ποσό.

 

labouchere2Ο παίκτης προσθέτει νούμερα στην αρχή και στο τέλος της γραμμής για να καθορίσει το μέγεθος του επόμενου στοιχήματος. Όταν κερδίζει αφαιρεί νούμερα από την γραμμή και χρησιμοποιεί λιγότερα. Αν χάσει, τότε προσθέτει νούμερα πάνω στην γραμμή. Αυτό το σύστημα είναι πολύ πιο ευέλικτο, ώστε ο παίκτης να καθορίσει μόνος του τα όρια που έχει σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι όταν ο παίκτης κερδίσει το ένα τρίτο του αρχικού του κεφαλαίου να έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο κέρδους.

 

Παράδειγμα:

Πρώτα επιλέγονται οι δύο ακραίοι αριθμοί από τη λίστα και ποντάρεται το άθροισμά τους. Ας πούμε για παράδειγμα ότι έχουμε τους αριθμούς 1,2,3,4,5,6,7. Τότε στο πρώτο παιχνίδι ποντάρουμε 1+7 δηλαδή 8. Αν κερδίσουμε τότε απλά διαγράφουμε τους αριθμούς και συνεχίζουμε στους πιο μέσα δηλαδή θα ποντάρουμε 8 (2+6). Αν χάσουμε τότε δεν διαγράφουμε τους αριθμούς αλλά αντίθετα προσθέτουμε το ποντάρισμά μας στο τέλος της λίστας. Δηλαδή η νέα λίστα θα γίνει 1,2,3,4,5,6,7,8 και το επόμενο ποντάρισμά μας θα είναι 9 (1+8).

 

Labouchere1Το παιχνίδι σταματάει όταν σβήσουμε όλους τους αριθμούς από τη λίστα, οπότε θα είμαστε κερδισμένοι. Φυσικά ούτε αυτή η τεχνική δεν φέρνει σίγουρα κέρδη απλά είναι μία ενδιαφέρουσα μέθοδος για να απολαύσει κάποιος πιο πολύ το παιχνίδι του. Μία παραλλαγή είναι ότι μπορούμε να σπάμε τη λίστα σε μικρότερους αριθμούς για να αποφεύγουμε τα μεγάλα πονταρίσματα. Για παράδειγμα αν έχουμε στο τέλος της λίστας μας το 9 μπορούμε να ξεκινήσουμε μία υπογραμμή με τους αριθμούς 1,2,2,2,2.

 

Απευθύνεται σε: Παίκτες που έχουν καθορίσει από πριν πόσα χρήματα θέλουν να κερδίσουν, με βάση το χρηματικό κεφάλαιο που διαθέτουν. / Μεσαίου ρίσκου

 

Επίλογος

Συνοψίζοντας, το Labouchere είναι αρκετά απλό σε εφαρμογή και πρόκειται για ένα αρνητικά προοδευτικό σύστημα, το οποίο σας βοηθά στον έλεγχο του κεφαλαίου σου. Για να έχετε μεγάλες απώλειες πρέπει να κάνετε μεγάλο σερί από ήττες. Όπως όμως σε όλα τα συστήματα, ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντική απώλεια του κεφαλαίου σας.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε