Στρατηγική : Σύστημα Martingale / Διπλασιασμός Στοιχήματος

Martingale Διπλασιασμός Στοιχηματος Σύστημα
Μάνος Οικονόμου
Latest posts by Μάνος Οικονόμου (see all)

 

Το σύστημα Martingale ή Διπλασιασμός στοιχήματος, βασίζεται στην θεωρία όπου τα πονταρίσματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα στοιχήματα, με το ποσοστό επιτυχίας να βρίσκεται στο 50%, και με ανάλογη αυξομείωση τους, ανάλογα το αποτέλεσμα που θα φέρει η το στοιχηματικό γεγονός που έχετε επιλέξει.

 

martingale1Η βασική αρχή του Martingale είναι πως τα πονταρίσματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα στοιχήματα και με συγκεκριμένη χρονική σειρά. Η άμεση εφαρμογή του γίνεται σε σύστημα 2 επιλογών (πχ μαύρο-κόκκινο, μονά-ζυγά, under-over) και σε αποδόσεις 2 και άνω. Ο παίχτης ορίζει ένα αρχικό ποσό και ποντάρει στο σημείο επιλογής του. Σε περίπτωση νίκης, κρατά το κέρδος και ποντάρει ξανά το αρχικό ποσό. Σε περίπτωση ήττας διπλασιάζει το ποντάρισμα του έως ότου αυτό επαληθευτεί.

 

Παράδειγμα:

Για να το κατανοήσετε καλύτερα θα σας αναφέρουμε ένα παράδειγμα στην πράξη:

 

martingale2Έστω ότι ο παίκτης έχει σημείο αναφοράς το ποντάρισμα 1. Παίζει 4 φορές στο Μαύρο και χάνει, ενώ την 5η φορά κερδίζει. Τα πονταρίσματα του σε αξία θα είναι 1, 2, 4, 8 και 16. Την 5η φορά που θα κερδίσει θα λάβει πίσω 32. Συνολικά θα έχει ποντάρει (1+2+4+8+16) 31. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχει καταφέρει να έχει τουλάχιστον κέρδος 1. Η στρατηγική αυτή επίσης ορίζει ως μέγιστο όριο διπλασιασμού τις 8 φορές καθώς από εκείνο το σημείο και πάνω ξεφεύγουν οι απώλειες.

 

Απευθύνεται σε: Παίκτες με επιθετική φιλοσοφία στο ποντάρισμα τους, που παίζουν σε γεγονότα με απόδοση 3.οο και άνω, και διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ και υπομονή. Εάν διαθέτεις όλα τα παραπάνω τότε το ρίσκο σου είναι χαμηλό.

 

Επίλογος

Συνοψίζοντας, είναι ένα σύστημα που είναι αμφιλεγόμενο. Tο προτιμούν όσοι παίζουν συνήθως ισοπαλίες που πληρώνουν κατά μέσο όρο πάνω από 3,00 απόδοση και αφήνουν ένα πιο σεβαστό κέρδος. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιος 8,9 ή και 10 διαδοχικές φορές, στον τζόγο όμως ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα τον πρωτεύοντα ρόλο και όλα είναι πιθανά.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε