Πως κάνω κατάθεση σε Στοιχηματική με VIVA

Πως κάνω κατάθεση σε Στοιχηματική με VIVA
Κώστας Αντωνίου

Κώστας Αντωνίου

"Το στοίχημα και οι αναλύσεις είναι μέσα στην καθημερινότητα μου , σύγκριση αποδόσεων , στοιχηματικών υπηρεσιών , είναι σε μόνιμη βάση , και μην ξεχνάμε το στοίχημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας"
Κώστας Αντωνίου

Latest posts by Κώστας Αντωνίου (see all)

Πως κάνω κατάθεση σε Στοιχηματική με VIVA?
Ποιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Viva , Viva wallet ,
Viva Payments , Viva μετρητά

 

 

 

VIVA Πως θα κάνω Κατάθεση | Στοίχημα

viva.gr-logo-1

Η VIVA είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές εταιρίες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρικών υπηρεσίων. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Η Viva Payments αποτελεί τη λύση στις καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει είτε να ανοίξει Viva Wallet, είτε να καταθέσει μέσω Viva payments, είτε με μετρητά μέσω Viva Spots.

 

Πλεονεκτήματα Viva

check-used-photoΕύκολη διαδικασία εγγραφής!

check-used-photoΆμεσες συναλλαγές!

check-used-photoΚορυφαία ασφάλεια!

check-used-photoΠολλαπλές επιλογές τρόπων πληρωμής!

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Viva Wallet?
  Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Goalbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet , Mybet

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται απευθείας μετρητά από VIVA Spots ?
 
Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Goalbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet , Mybet

 

 

 

 

 

 

bonus-iconViva Payments Στοίχημα

viva.gr-logo

Το Viva Payments είναι ο απευθείας τρόπος κατάθεσης με την κάρτα σου, στην στοιχηματική σου εταιρεία, μέσω του Viva. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο Viva Wallet. Δίνεις απευθείας την κάρτα σου στον bookmaker για να πιστώσεις τον στοιχηματικό λογαριασμό σου. Απλά καταχωρείς την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα και βάζεις το ποσό που θες, εύκολα και γρήγορα. Η ανάληψη μπορεί να γίνει απευθείας στην κάρτα, αλλά με σχετική καθυστέρηση.

 

 

 

 

 

bonus-iconViva Wallet Στοίχημα

vivawallet

To Viva Wallet είναι μία μέθοδος πληρωμής, η οποία φέρνει στο κινητό σας το σύνολο των υπηρεσιών του Viva.gr. Μπορείτε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας την πιστωτική σας κάρτα, συνεπώς κάθε φορά που επιλέγετε μία υπηρεσία, μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα σε πληρωμή αυτής χρησιμοποιώντας απλά το password του λογαριασμού σας. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο www.vivapayments.com και να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας. Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά τις υπηρεσίες. Μπορείτε να προμηθευτείτε και την κάρτα Viva Wallet, η οποία έρχεται στο σπίτι σας χωρίς έξοδα αποστολής σε διάστημα 2 εβδομάδων. Η κάρτα αυτή αντιστοιχεί στον λογαριασμό που έχετε στο Viva Wallet και μπορείτε με αυτήν να κάνετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ γίνεται δεκτή στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα (όπου υπάρχει το σήμα Viva Wallet), όπως μια κανονική χρεωστική κάρτα.

 

bonus-iconΆνοιγμα λογαριασμού στο Viva Wallet.

Μεταβαίνετε στην σελίδα και συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση e-mail, τηλέφωνο και έναν επιθυμητό κωδικό password. Επιλέγετε το «αποδέχομαι τους όρους» και πατάτε το κουμπί «Εγγραφή».

 

bonus-iconΤαυτοποίηση λογαριασμου στο Viva Walet.

Σας αποστέλουν ένα e-mail επιβεβαίωσης και ένα sms στο κινητό σας, με έναν αριθμό. Αφού πρωτίστως πατήσετε το link επιβεβαίωσης στο e-mail σας, σας παραπέμπει απευθείας στο site του Viva Wallet, όπου σας ζητάει τον αριθμό που στάλθηκε στο κινητό σας. Με το που καταχωρήσετε τον συγκεκριμένο αριθμό, ουσιαστικά η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί.

 

bonus-iconΚατάθεση στο Viva Wallet.
Για να τοποθετήσετε χρήματα στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι, πατήστε το κουμπί «Φόρτιση» και επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα:

Θα πρέπει να καταχωρήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα και να κάνετε ταυτοποίηση για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Η ταυτοποίηση γίνεται με τον εξής τρόπο: Η Viva χρεώνει την κάρτα σας με ένα ποσό από 0,01 έως 0,99 ευρώ και θα πρέπει να δείτε στην ανάλυση του λογαριασμού σας , εάν έγινε η συγκεκριμένη χρέωση. Μόλις επιβεβαιώσετε πως το ποσό χρεώθηκε, για παράδειγμα 0,10, πηγαίνετε και βάζετε στο πεδίο ταυτοποίηση κάρτας, τους δύο δεκαδικούς (10) για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τον τραπεζικό σας λογαριασμό, που επίσης πρέπει να ταυτοποιηθεί, μόνο που η πίστωση του ποσού από 0,01 έως 0,99 γίνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες.

  • Με μετρητά:

Υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα που μπορείτε να καταθέσετε μετρητά και αυτά να πιστωθούν στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Μερικά από αυτά είναι τα Viva Spots, τα βενζινάδικα BP, Shell και EKO, τα καταστήματα Public, Media Markt, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload και τα Super Markets Metro και My Market. Τα χρήματα τα δίνετε στον υπάλληλο ή στο μηχάνημα (ανάλογα με το τι υπάρχει) αναφέροντας τον κωδικό σου στο Viva Wallet.

  • Με e-money:

Στα Viva Spots μπορείς να πάρετε και έναν κωδικό που λέγεται Viva e-money. Είναι ένας κωδικός τύπου Paysafe, που αντιστοιχεί σε κάποιο ποσό που πλήρωσατε (υπάρχουν κουπόνια 10, 25, 50 και 100 ευρώ). Μόλις τον εισάγετε στο ανάλογο πεδίο κατάθεσης του Viva Wallet, τότε ο λογαριασμός σας πιστώνεται άμεσα.

  • Me e-banking:

Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων στο Viva Wallet, απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μέσω web banking.

 

bonus-iconΑνάληψη από το Viva Wallet.

Όταν θελήσετε να τραβήξετε λεφτά από το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι, πιέστε το κουμπί «Μεταφορά» και επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δίνετε το ονοματεπώνυμο σας, τον IBAN του λογαριασμού σας και τον Swift Code της τράπεζας που αντιστοιχεί. Τα χρήματά σας θα μπουν σε 2-3 εργάσιμες στο λογαριασμό σας.

  • Απευθείας στην κάρτα σας.

Οι κάρτες είναι ήδη αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας, οπότε επιλέγετε ανάληψη με κάρτα προκειμένου να μπουν τα χρήματά σας στην κάρτα σας.

 

 

 

 

bonus-iconVIVA Spots – Κατάθεση με μετρητά σε Στοιχηματικές

vivaspots

Mέσω της VIVA, μπορείτε να καταθέσετε στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και με μετρητά με την υπηρεσία VIVA Spots. Για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να ανοίξετε την ιστοσελίδα στοιχήματος και να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τα μετρητά. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός πληρωμής, τον οποίο θα πρέπει να σημειώσετε.

Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα 600+ σημεία συνεργατών της VIVΑ Υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα που μπορείς να καταθέσεις μετρητά και αυτά να πιστωθούν στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Μερικά από αυτά είναι τα Viva Spots, τα βενζινάδικα BP, Shell και EKO, τα καταστήματα Public, Media Markt, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload και τα Super Markets Metro και My Market. Τα χρήματα τα δίνεις στον υπάλληλο ή στο μηχάνημα (ανάλογα με το τι υπάρχει) αναφέροντας τον κωδικό σου στο Viva Wallet και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας.

Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής εταιρίας. Η υπηρεσία VIVA spots είναι μία καλή εναλλακτική της Paysafecard.

 

 

 

 

Prepaid VIVA Mastercard

Prepaid VIVA Mastercard

bonus-iconPrepaid Viva Mastercard
Προπληρωμένη κάρτα που αντιστοιχεί στον λογαριασμό του Viva Wallet

Μπορείς να προμηθευτείς και την κάρτα Viva Wallet, η οποία κοστίζει 4,99 ευρώ και έρχεται στο σπίτι σου χωρίς έξοδα αποστολής σε διάστημα δύο εβδομάδων. Η κάρτα αυτή αντιστοιχεί στον λογαριασμό που έχεις στο Viva Wallet και μπορείς με αυτήν να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ γίνεται δεκτή στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα (όπου υπάρχει το σήμα Viva Wallet), όπως μια κανονική χρεωστική κάρτα. Το ενδιαφέρον όσον αφορά το στοίχημα, είναι οτι σε λίγο καιρό θα γίνεται δεκτή και στα ATM των τραπεζών (ακόμη δεν είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία), οπότε θα μπορείς, αφού κάνεις ανάληψη από την στοιχηματική σου στο Viva Wallet, να πάς άμεσα να πάρεις τα κέρδη σου στο τραπεζικό ATM.

 

 

 

 

bonus-iconΠοιες είναι οι χρεώσεις για την κατάθεση στο Viva Wallet;

Για κάρτες: 1,9% επί του ποσού κατάθεσης +0,1 ευρώ.
Για e-banking: 0,75 ευρώ (ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από την τράπεζα)
Για PayVivaspot (μετρητά): 1 ευρώ
Για Viva e-money: 1 ευρώ
Για μεταφορά από Viva Wallet σε Viva Wallet: Δωρεάν
Ποιες είναι οι χρεώσεις για την ανάληψη από το Viva Wallet;
Για κάρτες: 1 ευρώ
Για τραπεζικό λογαριασμό: 1 ευρώ

Viva www.vivapayments.com

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Viva Wallet?
  Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Goalbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet , Mybet

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται απευθείας μετρητά από VIVA Spots?
  Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Goalbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet , Mybet

 

 

bonus-iconΑναλυτικά πως κάνω κατάθεση σε Στοιχηματικές εταιρίες?
Paysafe , Ελληνικές κάρτες , Ελληνικό ebanking , Skrill , Neteller , Moneysafe

Summary
Review Date
Reviewed Item
Viva
Author Rating
51star1star1star1star1star